Примітка:

Ця сторінка створена німецькою мовою. Наведені нижче юридичні тексти автоматично перекладаються. Ми не несемо відповідальності за будь-які помилки в перекладі.

 

відбиток

Вольфганг Мохр
Мора Гонки
Burgherrenstrasse 8
52222 Столберг
Deutschland

Тел.: 01707517390
Електронна пошта: info@mora-racing.de

Ідентифікаційний номер податку на продаж відповідно до § 27 закон про податок з продажів: DE239086954

Платформа Європейської Комісії для онлайн-вирішення спорів: https://ec.europa.eu/odr

Ми ні зобов’язані, ні бажаємо брати участь у процедурі врегулювання суперечок перед арбітражною комісією споживачів.

Відповідальний відповідно до § 55 Абс. 2 RStV:
Містер Вольфганг Мор, Burgherrenstrasse 8, 52222 Stolberg

 

 

недоторканність приватного життя

1) Інформація про збір персональних даних та контактну інформацію відповідальної особи
1.1 Ми раді, що ви відвідуєте наш веб-сайт і дякуємо вам за інтерес. Нижче ми повідомляємо вас про обробку ваших особистих даних під час використання нашого веб-сайту. Особисті дані - це всі дані, за допомогою яких ви можете бути ідентифікованими особисто.
1.2 Особою, відповідальною за обробку даних на цьому веб-сайті у значенні Загального регламенту захисту даних (GDPR), є Вольфганг Мор, Burgherrenstraße 8, 52222 Столберг, Німеччина, Тел .: 01707517390, електронна пошта: info@mora-racing.de. Особа, відповідальна за обробку персональних даних, - це фізична чи юридична особа, яка самостійно або разом з іншими приймає рішення про цілі та засоби обробки персональних даних.
1.3 З міркувань безпеки та захисту передачі персональних даних та іншого конфіденційного вмісту (наприклад, замовлень чи запитів відповідальної особи) цей веб-сайт використовує SSL або. Шифрування TLS. Ви можете розпізнати зашифроване з'єднання за рядком "https: //" та символом блокування у рядку браузера.

2) Збір даних під час відвідування нашого веб-сайту
У просто інформаційному використанні нашого сайту, тому якщо ви не зареєстровані або іншим чином надавати нам інформацію, яку ми збираємо тільки (так звані. «Журнали сервер») такі дані, що передаються ваш браузер на наш сервер. Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми збираємо таку інформацію, яка є технічно необхідною для відображення веб-сайту:
- Відвідав наш веб-сайт
- Дата та час у момент доступу
- Кількість даних, що надсилаються в байтах
- Джерело / довідка, з якої ви перейшли на сторінку
- Використовується браузер
- Використовувана операційна система
- використовувана IP-адреса (при необхідності: в анонімній формі)
Обробка здійснюється відповідно до пункту 6 пункту 1 освітлення. f DSGVO на основі нашого законного інтересу до підвищення стабільності та функціональності нашого веб-сайту. Передача або інше використання даних не відбувається. Однак ми залишаємо за собою право ретроспективно перевіряти лог-файли сервера, якщо конкретні факти свідчать про незаконне використання.

3) хостинг
Хостинг через Shopify
Ми використовуємо систему магазинів постачальника послуг Shopify International Limited, Victoria Buildings, 2-й поверх, 1-2 Хаддінгтон-роуд, Дублін 4, D04 XN32, Ірландія ("Shopify") для цілей розміщення та показу інтернет-магазину на основі Обробляємо від нашого імені. Всі дані, зібрані на нашому веб-сайті, обробляються на серверах Shopify. Як частина вищезгаданих послуг Shopify, дані також можуть бути оброблені як частина подальшої обробки від імені Shopify Inc., St Elgin St, Оттава, ON K150P 2L1, Канада, Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (США) Inc .or Shopify (США) Inc. У разі передачі даних компанії Shopify Inc. в Канаді рішення Європейської Комісії про адекватність гарантує належний рівень захисту даних. Shopify Processing Data (USA) Inc., Shopify Payments (США) Inc. та Shopify (USA) Inc. у США сертифіковані за американсько-європейською конвенцією про захист даних "Щит конфіденційності", яка забезпечує відповідність рівню захисту даних, застосовному в ЄС гарантовано.
Додаткову інформацію про захист даних Shopify можна знайти на веб-сайті: https://www.shopify.de/legal/datenschutz
Подальша обробка на інших серверах, ніж ті, про які згадує Shopify, відбуватиметься лише в рамках, повідомлених нижче.

4) Мережа доставки вмісту
Швидко
На нашому веб-сайті ми використовуємо так звану мережу доставки вмісту ("CDN") від постачальника технологічних послуг Fastly Inc., вул. Браннан 475, № 300, Сан-Франциско, Каліфорнія, 94107, США ("Швидко"). Мережа доставки вмісту - це онлайн-сервіс, який використовується для доставки великих медіа-файлів (таких як графіка, вміст сторінки або сценарії) через мережу регіонально розподілених серверів, підключених через Інтернет. Використання мережі швидкої доставки вмісту допомагає нам оптимізувати швидкість завантаження нашого веб-сайту.
Обробка відбувається відповідно до пункту 6 статті 1 статті XNUMX. f GDPR, заснований на нашому законному інтересі до безпечного та ефективного забезпечення, а також покращення стабільності та функціональності нашого веб-сайту.
Швидко базується в США, сертифіковано на американсько-європейську угоду про захист даних "Щит конфіденційності", яка гарантує дотримання рівня захисту даних, застосовного в ЄС.
Для отримання додаткової інформації дивіться політику конфіденційності компанії Fastly за посиланням: https://www.fastly.com/privacy

5) печиво
Для того, щоб зробити відвідування нашого веб-сайту привабливим та уможливити використання певних функцій, ми використовуємо так звані файли cookie на різних сторінках. Це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Деякі файли cookie, які ми використовуємо, видаляються після закінчення сеансу роботи в браузері, тобто після закриття браузера (так звані сесійні файли cookie). Інші файли cookie залишаються на вашому пристрої і дозволяють розпізнавати ваш веб-переглядач під час наступного відвідування (так звані постійні файли cookie). Якщо файли cookie встановлені, вони збирають та обробляють певну інформацію користувачів, наприклад дані браузера та місцезнаходження, а також значення IP-адреси в окремому обсязі. Постійні файли cookie автоматично видаляються через визначений період, який може відрізнятися залежно від файлу cookie. Тривалість кожного зберігання файлів cookie можна знайти в огляді налаштувань cookie вашого веб-браузера.
Деякі файли cookie використовуються для спрощення процесу замовлення, зберігаючи налаштування (наприклад, запам'ятовуючи вміст віртуального кошика для подальшого відвідування веб-сайту). Якщо особисті дані також обробляються окремими файлами cookie, обробка проводиться відповідно до пункту 6 статті 1. b GDPR або для виконання договору, відповідно до пункту 6 статті 1. a GDPR у разі даної згоди або відповідно до пункту 6 статті 1 літ. f GDPR для захисту наших законних інтересів у найкращій можливості функціонування веб-сайту та зручному та ефективному дизайні відвідування сторінки.
Будь-ласка, майте на увазі, що ви можете встановити свій веб-переглядач таким чином, щоб ви поінформовані про налаштування кукі-файлів, а також індивідуально приймати рішення про їх прийняття або виключити прийом файлів cookie для окремих випадків або взагалі. Кожен веб-переглядач відрізняється тим, як він керує налаштуваннями файлів cookie. Це описано в меню «Довідка» кожного веб-переглядача, в якому пояснюється, як змінити налаштування файлів cookie. Вони можуть бути знайдені для відповідного браузера за такими посиланнями:
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/en/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=uk
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14
Опера: https://help.opera.com/latest/web-preferences/#cookies
Зверніть увагу: якщо ви не приймаєте файли cookie, функціональність нашого веб-сайту може бути обмеженою.

6) зв'яжіться з нами
6.1 Особисті дані збираються при контакті з нами (наприклад, через контактну форму або електронну пошту). Які дані збираються у випадку контактної форми, видно з відповідної форми контакту. Ці дані зберігаються та використовуються виключно з метою відповіді на ваш запит або для зв’язку з вами та пов'язаною з ними технічною адміністрацією. Правовою основою для обробки цих даних є наш законний інтерес відповісти на ваш запит відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR. Якщо ваш контакт спрямований на укладення договору, то додатковою правовою підставою для обробки є пункт 6 статті 1 статті XNUMX. б GDPR. Ваші дані будуть видалені після обробки вашого запиту. Це так, якщо з обставин можна зробити висновок про те, що питання, про яке йдеться, було остаточно прояснено та за умови відсутності встановлених законом вимог щодо утримання.
6.2 Бізнес WhatsApp
Ми пропонуємо відвідувачам нашого веб-сайту можливість зв’язатися з нами через сервіс новин WhatsApp від WhatsApp Ireland Limited, площа Гранд-Канал 4, гавань Гранд-Канал, Дублін 2, Ірландія. Для цього ми використовуємо так звану "ділову версію" WhatsApp.
Якщо ви зв’язуєтесь з нами через WhatsApp щодо конкретної транзакції (наприклад, розміщеного замовлення), ми зберігаємо та використовуємо номер мобільного телефону, який ви використовували разом із WhatsApp, та, якщо це надано, - ваше ім’я та прізвище відповідно до пункту 6 статті 1 статті XNUMX. б. GDPR для обробки та відповіді на ваш запит. Виходячи з тієї ж правової бази, ми можемо попросити вас через WhatsApp надати додаткові дані (номер замовлення, номер клієнта, адреса чи електронна адреса), щоб ми могли призначити ваш запит у конкретному процесі.
Якщо ви використовуєте наш контакт WhatsApp для загальних запитів (наприклад, про спектр послуг, доступність або наш веб-сайт), ми зберігаємо та використовуємо номер мобільного телефону, який ви використовували разом із WhatsApp, і, якщо це надано, - ваше ім’я та прізвище відповідно до пункту 6 статті 1. . f GDPR, заснований на нашому законному інтересі до ефективного та своєчасного надання запитуваної інформації.
Ваші дані коли-небудь будуть використовуватися для відповіді на ваш запит через WhatsApp. Розголошення третім особам не відбувається.
Зверніть увагу, що WhatsApp Business отримує доступ до адресної книги мобільного пристрою, який ми використовуємо для цієї мети, і автоматично передає телефонні номери, що зберігаються в адресній книзі, на сервер материнської компанії Facebook Inc. у США. Для роботи нашого облікового запису WhatsApp ми використовуємо мобільний пристрій, адресна книга якого зберігає лише контактні дані WhatsApp тих користувачів, які також зв’язалися з нами через WhatsApp.
Це гарантує, що кожна людина, чиї контактні дані WhatsApp зберігаються у нашій адресної книзі, вже при першому використанні програми на своєму пристрої, приймаючи умови використання WhatsApp при передачі свого телефонного номера WhatsApp з адресних книг своїх контактів чату відповідно до ст. 6 п. 1 літ. a GDPR погодився. Передача даних від користувачів, які не використовують WhatsApp та / або не зв’язалися з нами через WhatsApp, виключені.
Заснована в США, компанія Facebook Inc. сертифікована на захист конфіденційності США, що забезпечує дотримання рівня захисту даних в ЄС.
Мета та обсяг збору даних, а також подальша обробка та використання даних за допомогою WhatsApp, а також ваші права та параметри налаштування захисту вашої конфіденційності можна знайти в інформації щодо захисту даних WhatsApp: https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1# політика конфіденційності

7) Запишіть зустріч через Інтернет
Ми обробляємо ваші персональні дані в рамках наданої онлайн-домовленості про зустріч. Ви можете побачити, які дані ми збираємо для здійснення зустрічі в режимі он-лайн із відповідної форми вступу або запиту про зустріч, щоб призначити зустріч. Якщо певні дані необхідні для того, щоб можна було домовитись про зустріч в Інтернеті, ми це зазначимо відповідно у формі реєстрації або при запиті на зустріч. Якщо ми надамо вам вільне текстове поле у ​​формі введення, ви можете детальніше описати свій запит там. Потім ви можете самі контролювати, які додаткові дані ви хочете ввести.
Надані вами дані будуть збережені та використані лише для призначення зустрічі. Під час обробки персональних даних, необхідних для виконання з вами договору (це стосується також операцій з обробки, які необхідні для здійснення переддоговірних заходів), пункт 6 статті 1 літ. b GDPR як правова основа. Якщо ви дали згоду на обробку ваших даних, обробка відбуватиметься на підставі пункту 6 статті 1. a GDPR. Дана згода може бути відкликана в будь-який час, надіславши повідомлення відповідальній особі на початку цієї декларації.

8) Обробка даних під час відкриття рахунку клієнта та для обробки контрактів
Згідно з пунктом 6 статті 1 літ. b GDPR, персональні дані продовжуватимуться збиратися та оброблятися, якщо ви надасте їх нам для виконання договору або під час відкриття рахунку клієнта. Які дані збираються, видно з відповідних форм введення. Видалити свій обліковий запис клієнта можливо в будь-який час і можна зробити, надіславши повідомлення на вказану вище адресу відповідальної особи. Ми зберігаємо та використовуємо дані, які ви надаєте для обробки контракту. Після завершення договору або видалення вашого облікового запису клієнта ваші дані будуть заблоковані з урахуванням періодів зберігання податкового та комерційного права та видалені після цього періоду, якщо ви прямо не погодилися на подальше використання ваших даних або не резервуєте законно дозволене подальше використання даних з нашої сторони. був.

9) функція коментарів
Як частина функції коментарів на цьому сайті, на додаток до вашого коментаря, інформація про час написання коментаря та ім'я вибраного коментатора буде збережено і опубліковано на цьому веб-сайті. Крім того, ваша IP-адреса буде зареєстрована та збережена. Таке зберігання IP-адреси здійснюється з міркувань безпеки та у випадку, якщо суб'єкт даних порушує права третіх осіб або публікує незаконний вміст, надаючи коментар. Нам потрібна ваша адреса електронної пошти для того, щоб зв'язатися з вами, якщо третя сторона заперечує проти публікації вашого вмісту як незаконну. Правові підстави для зберігання ваших даних - це пункт 6, пункт 1, що світить. b і f DSGVO. Ми залишаємо за собою право видаляти коментарі, якщо їх заперечують треті сторони як незаконні.

10) Використання даних для прямої пошти
10.1 Підпишіться на нашу електронну розсилку
Якщо ви підписалися на нашу електронну розсилку, ми надішлемо вам регулярну інформацію про наші пропозиції. Обов'язковою інформацією для відправлення інформаційного бюлетеня є лише ваша адреса електронної пошти. Специфікація подальших даних є добровільною і буде використана для особистого звернення до вас. Для надсилання інформаційного бюлетеня ми використовуємо так звану процедуру подвійного вибору. Це означає, що ми надішлемо Вам лише електронний бюлетень, якщо Ви явно підтвердили нам, що Ви погоджуєтеся отримувати інформаційний бюлетень. Після цього ми надішлемо вам підтвердження електронною поштою з проханням підтвердити, натиснувши на посилання, яке ви бажаєте отримувати в майбутньому.
Взаємодія з найкращими зв'язками для користувачів, які не мають доступу до веб-сторінок, доступні для перегляду в Інтернеті. 6 Абс. 1 освітлено DSGVO. Зверніть увагу на те, що наша електронна пошта доступна в Інтернеті та надає послуги Інтернет-провайдера (ISP). IP-адреси містять дані, що містять дані, що містять повідомлення про помилку, що надсилається електронною поштою, та адресою електронної пошти, яка надсилається за адресою. Зверніть увагу на питання, що стосуються подання документів, що підлягають розповсюдженню. Підписка на розсилку Підписка на розсилку новин з посиланням на інформаційний бюлетень, який ви отримуєте від нашого веб-сайту. Натисніть тут, щоб отримати доступ до електронної пошти, що надсилається в неприпустимий інформаційний бюлетень, який надсилає вам повідомлення електронної пошти, що надсилається електронною поштою, що надсилається за замовчуванням, або після закінчення терміну дії даного вами веб-сайту, якщо ви хочете отримати таку інформацію, зверніться за адресою електронної пошти.
10.2 Надіслати електронну розсилку діючим клієнтам
Якщо ви надали нам свою електронну адресу під час придбання товарів чи послуг, ми залишаємо за собою право надсилати вам регулярні пропозиції електронної пошти щодо товарів чи послуг, подібних до тих, що вже придбані з нашого асортименту. Нам не потрібно отримувати від вас жодної окремої згоди відповідно до розділу 7 (3) UWG. У цьому відношенні обробка даних відбувається виключно на основі нашого законного інтересу до персоналізованої прямої реклами відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR. Якщо ви спочатку заперечували проти використання вашої електронної адреси для цієї мети, ми не надсилатимемо вам електронний лист. Ви маєте заперечення проти використання вашої електронної адреси для вищезазначеної рекламної мети в будь-який час з подальшим ефектом, повідомляючи про це відповідальну особу на початку. Для цього ви несете лише витрати на передачу відповідно до основних тарифів. Після отримання Вашого заперечення використання Вашої електронної адреси в рекламних цілях буде негайно припинено.
10.3 Розсилка бюлетенів через MailChimp
Наш електронний лист надсилається через постачальника технічних послуг The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, США (http: //www.mailchimp .com /), кому ми передаємо дані, які ви надали під час реєстрації на розсилку. Ця передача відбувається відповідно до пункту 6 статті 1 статті XNUMX. f GDPR і служить нашому законному інтересу у використанні ефективної реклами, безпечної та зручної для користувачів системи інформаційних бюлетенів. Зверніть увагу, що ваші дані зазвичай передаються на сервер MailChimp у США та зберігаються там.
MailChimp використовує цю інформацію для надсилання та статистичної оцінки інформаційного бюлетеня від нашого імені. Для оцінки надіслані електронні листи містять так звані веб-маяки або пікселі відстеження, які представляють файли зображень з одним пікселем, які зберігаються на нашому веб-сайті. Таким чином можна визначити, чи було відкрито інформаційне повідомлення та на які посилання було натиснуто. За допомогою веб-маяків Mailchimp автоматично генерує загальну неособисту статистику щодо поведінки відповідей на інформаційні кампанії. Виходячи з нашого законного інтересу до статистичної оцінки інформаційних кампаній для розсилки новин для оптимізації рекламної комунікації та кращого фокусування на інтересах одержувачів, веб-маяки відповідно до статті 6 (1) (f) GDPR також збирають дані від відповідного одержувача бюлетеня (адреса електронної пошти, Час доступу, IP-адреса, тип браузера та операційна система) та використані. Ці дані дозволяють робити окремі висновки щодо одержувача інформаційного бюлетеня та обробляються Mailchimp для автоматизованого створення статистичних даних, які показують, чи відкрив певний отримувач повідомлення бюлетеня.
Якщо ви хочете деактивувати аналіз даних для цілей статистичного оцінювання, вам слід скасувати підписку на розсилку.
MailChimp також може використовувати ці дані відповідно до пункту 6 статті 1. f Використовуйте сам GDPR на основі власного законного інтересу до проектування та оптимізації послуги, орієнтованої на потреби, та для цілей маркетингових досліджень, наприклад, для визначення, з яких країн отримують реципієнтів. Однак MailChimp не використовує дані наших одержувачів інформаційних бюлетенів, щоб писати їм самі або передавати їх третім сторонам.
Щоб захистити ваші дані в США, ми уклали договір на обробку даних з MailChimp, заснований на стандартних договірних пунктах Європейської Комісії, щоб забезпечити передачу ваших персональних даних на MailChimp. Якщо ви зацікавлені, цей договір на обробку даних можна переглянути за такою Інтернет-адресою: https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/
MailChimp також сертифікований відповідно до американсько-європейської угоди про захист даних "Щит конфіденційності" і тому зобов'язується виконувати правила ЄС щодо захисту даних.
Політику конфіденційності MailChimp ви можете переглянути тут:
https://mailchimp.com/legal/privacy/
10.4 Інформаційний бюлетень WhatsApp
Якщо ви зареєструєтесь на розсилку новин WhatsApp, ми будемо надсилати вам регулярну інформацію про наші пропозиції через WhatsApp. Єдина обов'язкова інформація для надсилання інформаційного бюлетеня - це номер вашого мобільного телефону.
Щоб надіслати бюлетень, включіть наш комунікований номер мобільного телефону в адресні контакти вашого мобільного пристрою та надішліть нам повідомлення «Старт» через WhatsApp. Надіславши це повідомлення WhatsApp, ви даєте нам згоду на використання ваших персональних даних відповідно до пункту 6 статті 1. GDPR для надсилання інформаційних бюлетенів. Потім ми додамо вас до нашого розсилки розсилок.
Дані, зібрані нами при реєстрації на розсилку, обробляються виключно з метою реклами через інформаційний бюлетень. Ви можете скасувати підписку на розсилку в будь-який час, надіславши нам повідомлення "Стоп" через WhatsApp. Після скасування передплати ваш номер мобільного телефону буде негайно видалений з нашого розсилки розсилки розсилки, якщо ви прямо не погодилися на подальше використання ваших даних або ми не залишаємо за собою право використовувати дані поза цим, що дозволено законодавством і про що ми повідомляємо вас у цій декларації.
Зверніть увагу, що WhatsApp має доступ до адресної книги мобільного пристрою, який ми використовуємо для надсилання інформаційного бюлетеня, і автоматично передає телефонні номери, збережені в адресній книзі, на сервер Facebook у США.
Тому ми використовуємо мобільний пристрій для надсилання інформаційного бюлетеня WhatsApp, адресна книга якого зберігає лише контактні дані WhatsApp наших одержувачів розсилки. Це гарантує, що кожна людина, чиї контактні дані WhatsApp зберігаються у нашій адресної книзі, вже при першому використанні програми на своєму пристрої, приймаючи умови використання WhatsApp при передачі свого телефонного номера WhatsApp з адресних книг своїх контактів чату відповідно до ст. 6 п. 1 літ. a GDPR погодився. Передача даних від користувачів, які не використовують WhatsApp та / або не зв’язалися з нами через WhatsApp, виключені.
Компанія Facebook Inc., власниця WhatsApp, що базується в США, сертифікована на американсько-європейський договір про захист даних "Щит конфіденційності", який гарантує дотримання рівня захисту даних, що застосовується в ЄС.
Мета та обсяг збору даних, а також подальша обробка та використання даних за допомогою WhatsApp, а також ваші права та параметри налаштування захисту вашої конфіденційності можна знайти в інформації щодо захисту даних WhatsApp: https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1# політика конфіденційності
10.5 Поштова реклама
Виходячи з нашої законної зацікавленості в персоналізованій прямій пошті, ми зберігаємо ваше ім’я та прізвище, вашу поштову адресу і - якщо ми отримали цю додаткову інформацію від вас у рамках договірних відносин - ваше звання, науковий ступінь, рік народження та ваш професіонал, Назва галузі чи підприємства відповідно до пункту 6 статті 1 статті XNUMX. f GDPR і використовуйте його для надсилання цікавих пропозицій та інформації про нашу продукцію поштою.
Ви можете заперечувати проти зберігання та використання ваших даних для цього в будь-який час повідомленням відповідальної особи.
10.6 Повідомлення про доступність товарів електронною поштою
Якщо ми пропонуємо можливість в нашому інтернет-магазині обраних, тимчасово недоступних товарів, щоб повідомити вас електронною поштою про час наявності, ви можете зареєструватися в нашій службі сповіщень електронною поштою про наявність товару. Якщо ви зареєструєтесь у нашій службі сповіщення електронної пошти щодо наявності товарів, ми надішлемо вам одноразове повідомлення електронної пошти про наявність обраного вами товару. Все, що потрібно для надсилання цього повідомлення, - це ваша електронна адреса. Надання додаткових даних є добровільним і може використовуватися для особистого звернення до вас. Ми використовуємо так звану процедуру подвійного відбору для надсилання цього повідомлення. Це означає, що ми надішлемо вам відповідне повідомлення лише у тому випадку, якщо ви прямо підтвердили нам, що ви згодні на отримання такого повідомлення. Тоді ми надішлемо вам електронний лист із підтвердженням із проханням натиснути відповідне посилання, щоб підтвердити, що ви бажаєте отримати таке повідомлення.
Активуючи посилання для підтвердження, ви даєте нам згоду на використання ваших персональних даних відповідно до пункту 6 статті 1. a GDPR. Реєструючись в нашій службі сповіщення електронної пошти про наявність товарів, ми зберігаємо Вашу IP-адресу, введену постачальником послуг Інтернету (ISP), а також дату та час реєстрації, щоб у подальшому запобігти будь-якому можливому використанню Вашої електронної адреси. вміти розуміти. Дані, які ми збираємо під час реєстрації в нашій службі оповіщення електронної пошти щодо наявності товарів, будуть використовуватися лише для того, щоб повідомити вас про наявність конкретного товару в нашому інтернет-магазині. Ви можете будь-коли скасувати підписку на службу сповіщення електронної пошти про наявність товару, надіславши повідомлення особі, названій вище. Після скасування передплати ваша електронна адреса буде видалена з нашого списку розсилки, якщо ви прямо не погодилися на подальше використання ваших даних або ми не залишаємо за собою право використовувати ті дані, що заборонено законодавством і про які ми повідомляємо вас у цій декларації .

11) Обробка даних для обробки замовлення
11.1 Для обробки вашого замовлення ми працюємо з наступними постачальниками послуг, які повністю або частково підтримують нас у виконанні договорів. Певні персональні дані передаються цим постачальникам послуг відповідно до наступної інформації.
Особисті дані, зібрані нами, будуть передані транспортній компанії, замовленій доставкою, наскільки це необхідно для доставки товару. Ми передаємо ваші платіжні дані до замовленої кредитної установи в рамках обробки платежів, якщо це необхідно для обробки платежів. Якщо використовуються провайдери платіжних послуг, ми повідомимо вас явно нижче. Правовою основою для передачі даних є пункт 6 статті 1 статті XNUMX. б GDPR.
11.2 Використання постачальників платіжних послуг (платіжні послуги)
- Paypal
При оплаті через PayPal, кредитною карткою через PayPal, прямим дебетом через PayPal або - якщо пропонується - "придбати на рахунку" або "розстрочку" через PayPal, ми перекажемо ваші платіжні дані під час оплати на PayPal (Європа) Sarl et Cie, SCA, 22- 24 Boulevard Royal, L-2449 Люксембург (далі "PayPal"), продовжують. Передача відбувається відповідно до п. 6, пункт 1, літ. b DSGVO і тільки в тій мірі, в якій це необхідно для процесу оплати.
PayPal залишає за собою право здійснити перевірку кредиту за кредитною карткою способів оплати через PayPal, прямий дебет через PayPal або - якщо пропонується - "покупку за рахунок" або "розстрочку" через PayPal. Для цього Ваші платіжні дані можуть бути оброблені відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR передано кредитним агенціям на основі законного інтересу PayPal у визначенні вашої платоспроможності. PayPal використовує результат перевірки кредиту стосовно статистичної ймовірності дефолту для прийняття рішення про надання відповідного способу оплати. Кредитний звіт може містити значення ймовірності (так звані значення балів). Що стосується значень балів, включених до результату кредитного звіту, вони базуються на науково визнаній математично-статистичній процедурі. Дані адреси використовуються, крім іншого, але не виключно для обчислення значень балів. Для отримання додаткової інформації про закон про захист даних, включаючи інформацію про використовувані кредитні агентства, зверніться до політики конфіденційності PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
У будь-який час ви можете заперечити проти обробки даних, надіславши повідомлення в PayPal. Однак PayPal може продовжувати мати право обробляти ваші особисті дані, якщо це необхідно для оплати за контрактом.
- Оплачуйте платежі
Ми використовуємо постачальника платіжних послуг "Shopify Payments", 3-й поверх, будинок Європи, будівля Harcourt, Harcourt Street, Dublin 2. Якщо ви вибираєте спосіб оплати, запропонований постачальником платіжних послуг Shopify Payments, оплата обробляється постачальником послуг технічних послуг Stripe Payments Europe Ltd. , 1 Grand Canal Street Lower, Док-станція Grand Canal, Дублін, Ірландія, якій ми надали інформацію, яку ви надали під час замовлення, а також інформацію про ваше замовлення (ім'я, адреса, номер рахунку, код банку, можливо номер кредитної картки, сума рахунку, валюта та номер транзакції) відповідно до пункту 6 статті 1 статті XNUMX. b Передайте GDPR. Ваші дані будуть передані лише з метою обробки платежів у Stripe Payments Europe Ltd. і лише в тій мірі, в якій це потрібно. Для отримання додаткової інформації про захист даних Shopify Payments відвідайте наступну Інтернет-адресу: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Інформація про захист даних про Stripe Payments Europe Ltd. можна знайти тут: https://stripe.com/de/privacy

12) Використання соціальних медіа: відео
Використання відео Youtube
Цей веб-сайт використовує функцію вбудовування Youtube для відображення та відтворення відео з постачальника "Youtube", що належить Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland ("Google").
Тут використовується розширений режим конфіденційності, який за інформацією про провайдера інформації про користувача інформації тільки при відтворенні / відео в русі. Коли починається відтворення вбудованих відео YouTube, провайдер "Youtube" використовує файли cookie для збору інформації про поведінку користувачів. Згідно з підказками "Youtube", вони використовуються, серед іншого, для зйомки статистики відео, поліпшення зручності користування та запобігання зловживань. Коли ви входите до Google, ваші дані будуть безпосередньо пов’язані з вашим обліковим записом, коли ви натискаєте відео. Якщо ви не хочете бути пов'язаними з вашим профілем на YouTube, потрібно вийти з системи, перш ніж активувати цю кнопку. Google зберігає ваші дані (навіть для користувачів, які не ввійшли в систему) як профілі використання та оцінює їх. Така оцінка здійснюється відповідно до п. 6, пункт 1, літ. f DSGVO базується на законних інтересах Google у відображенні персоналізованої реклами, дослідження ринку та / або налаштування свого веб-сайту. Ви маєте право заперечувати над створенням цих профілів користувачів, і ви повинні дотримуватися YouTube для їх здійснення. У контексті використання Youtube це також може призвести до передачі персональних даних на сервери компанії Google. приїхали в США.
Незалежно від будь-якого відтворення вбудованого відео кожного разу, коли ви відвідуєте цей веб-сайт, ви будете підключені до мережі Google, що може призвести до подальшої обробки даних без будь-якого впливу.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Щоб отримати додаткові відомості про захист даних на "YouTube", перегляньте політику конфіденційності постачальника за адресою https://www.google.com/intl/uk/policies/privacy.
Наскільки законодавчо вимагається, ми маємо Вашу згоду на обробку Ваших даних, описану вище, відповідно до пункту 6 статті X. DSGVO наздогнав. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час з наступним ефектом. Щоб здійснити відкликання, будь ласка, дотримуйтесь вищезазначеної можливості зробити заперечення.

13) Інтернет-маркетинг
13.1 Facebook Pixel для створення користувацьких аудиторій із розширеним порівнянням даних
У межах нашої онлайн-пропозиції так званий «піксель Facebook» соціальної мережі Facebook використовується в режимі розширеного порівняння даних, яким керують Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Quare, Dublin 2, Ireland («Facebook»).
На підставі його прямої згоди, коли користувач натискає на рекламну рекламу, яку відтворює у Facebook та розміщена нами, до URL нашої пов’язаної сторінки від Facebook Pixel додається надбудова. Потім цей параметр URL записується в браузер користувача після пересилання через cookie, який встановлює нашу пов'язану сторінку. Крім того, це cookie збирає конкретні дані клієнтів, такі як електронна адреса, яку ми збираємо на нашому веб-сайті, пов’язану з рекламою Facebook під час таких процесів, як операції з купівлі, реєстрації облікових записів або реєстрації (розширене порівняння даних). Потім файл cookie зачитується програмою Facebook Pixel і дозволяє передавати дані, включаючи конкретні дані клієнтів, у Facebook.
За допомогою пікселя Facebook із розширеним порівнянням даних Facebook здатний, з одного боку, точно визначити відвідувачів нашої інтернет-пропозиції як цільову групу для показу рекламних оголошень (так званих "Facebook-оголошень"). Відповідно, ми використовуємо піксель Facebook з розширеним порівнянням даних для того, щоб відображати розміщені нами оголошення Facebook тим користувачам Facebook, які виявили інтерес до нашої інтернет-пропозиції або мають певні характеристики (наприклад, інтереси до певних тем чи продуктів, які визначається на основі відвіданих веб-сайтів), які ми передаємо у Facebook (так звані "Спеціальні аудиторії"). За допомогою пікселя Facebook із розширеним порівнянням даних ми також хотіли б забезпечити, щоб наші оголошення у Facebook відповідали потенційному інтересу користувачів та не викликали шкоди. Таким чином, ми можемо додатково оцінити ефективність оголошень у Facebook для цілей статистичних та маркетингових досліджень, розуміючи, чи перенаправляли користувачів на наш веб-сайт після натискання на оголошення у Facebook (так зване «перетворення»). Порівняно зі стандартною версією Facebook Pixel, функція розширеного порівняння даних допомагає нам краще вимірювати ефективність наших рекламних кампаній, записуючи більше призначених конверсій.
Усі передані дані зберігаються та обробляються Facebook, так що можливе підключення до відповідного профілю користувача, і Facebook може використовувати ці дані для власних рекламних цілей відповідно до вказівок щодо використання даних Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy/). Дані можуть дати можливість Facebook та його партнерам розміщувати рекламу в Facebook та за її межами.
Ці операції по обробці проводяться лише за виразною згодою відповідно до пункту 6 статті 1. a GDPR.
Згоду на використання пікселя Facebook можуть давати лише користувачі, старші 13 років. Якщо ви молодші, просимо попросити свого законного опікуна дозволу.
Інформація, що генерується Facebook, зазвичай передається на сервер Facebook і зберігається там, яка також може бути передана на сервери Facebook Inc. в США. Компанія Facebook Inc., що базується в США, сертифікована за американсько-європейською угодою про захист даних "Щит конфіденційності", яка гарантує дотримання рівня захисту даних, що застосовується в ЄС.
Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, відключивши відстеження пікселів Facebook. Для цього ви можете встановити cookie-відмову, натиснувши посилання нижче, яке деактивує відстеження пікселів Facebook:
Деактивуйте піксель Facebook
Цей cookie-відмову працює лише в цьому веб-переглядачі та лише для цього домену. Якщо ви видалите файли cookie в цьому веб-переглядачі, ви повинні знову натиснути посилання вище.
13.2 Використання відстеження конверсій Google Ads
Цей веб-сайт використовує онлайн-рекламну програму "Google Ads" і, як частину Google Ads, відстеження конверсій від Google Ireland Limited, Гордон Хаус, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія ("Google"). Ми використовуємо пропозицію Google Ads, щоб звернути увагу на наші привабливі пропозиції на зовнішніх веб-сайтах за допомогою рекламних матеріалів (так званих Google Adwords). Ми можемо використовувати дані рекламних кампаній, щоб визначити, наскільки успішні індивідуальні рекламні заходи. Ми переслідуємо мету - показати вам цікаву для вас рекламу, зробити наш веб-сайт більш цікавим для вас та досягти справедливого розрахунку витрат на рекламу.
Файл cookie для відстеження конверсій встановлюється, коли користувач натискає оголошення, розміщене Google. Файли cookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Ці файли cookie зазвичай втрачають свою дію через 30 днів і не використовуються для особистої ідентифікації. Якщо користувач відвідує певні сторінки цього веб-сайту, а файл cookie ще не закінчився, Google і ми можемо визнати, що користувач натиснув оголошення та був перенаправлений на цю сторінку. Кожен клієнт Google Ads отримує різні файли cookie. Тому файли cookie не можна відстежувати через веб-сайти клієнтів Google Ads. Інформація, отримана за допомогою файлу cookie конверсії, використовується для створення статистики конверсій для клієнтів Google Ads, які вибрали функцію відстеження конверсій. Клієнти дізнаються загальну кількість користувачів, які натиснули на їх оголошення та були перенаправлені на сторінку з тегом відстеження конверсій. Однак ви не отримаєте жодної інформації, яку можна використовувати для особистої ідентифікації користувачів. Якщо ви не хочете брати участь у відстеженні, ви можете заблокувати це використання, відключивши файл cookie відстеження конверсій Google через Інтернет-браузер під ключовим словом "налаштування користувача". Потім ви не будете включені до статистики відстеження конверсій. Ми використовуємо Google Ads на основі законного інтересу до націленої реклами відповідно до Пункт 6 статті 1 літ. f GDPR. В рамках використання Google Ads персональні дані також можуть передаватися на сервери Google LLC. приїжджають у США.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Додаткову інформацію про правила захисту даних Google можна знайти за такою Інтернет-адресою: https://www.google.de/policies/privacy/
Ви можете назавжди деактивувати файли cookie щодо рекламних специфікацій, запобігаючи їх, зробивши відповідні налаштування у вашому програмному забезпеченні веб-переглядача або завантаживши та встановивши плагін браузера, доступного за наступним посиланням:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Зверніть увагу, що певні функції цього веб-сайту не можуть використовуватися або використовуватись лише в обмеженій мірі, якщо ви відключили використання файлів cookie.
Наскільки законодавчо вимагається, ми маємо Вашу згоду на обробку Ваших даних, описану вище, відповідно до пункту 6 статті X. DSGVO наздогнав. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час з наступним ефектом. Щоб здійснити відкликання, будь ласка, дотримуйтесь вищезазначеної можливості зробити заперечення.

14) послуги веб-аналітики
Google (Universal) Analytics
Google (Universal) Analytics
Цей веб-сайт використовує Google (Universal) Analytics, послугу веб-аналітики, що надається Google Ireland Limited, Гордон Хаус, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія ("Google"). Google (Universal) Analytics використовує так звані "файли cookie", це текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері та дозволяють проаналізувати ваше використання веб-сайту. Інформація, сформована файлом cookie про ваше використання цього веб-сайту (включаючи скорочену IP-адресу), як правило, передається на сервер Google і зберігається там, яка також може передаватися на сервери Google LLC. приїжджають у США.
Цей веб-сайт використовує Google (Universal) Analytics лише з розширенням "_anonymizeIp ()", що забезпечує анонімізацію IP-адреси шляхом скорочення та виключає пряму особисту посилання. Розширення скоротить вашу IP-адресу від Google в межах країн-членів Європейського Союзу або в інших державах-учасницях Договору про Європейський економічний простір. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса буде надіслана серверу Google LLC у США та там скорочена. У цих виняткових випадках ця обробка відбувається відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR, заснований на нашому законному інтересі до статистичного аналізу поведінки користувачів для оптимізації та маркетингових цілей.
Google використовуватиме цю інформацію від нашого імені для оцінки вашого використання веб-сайту, для складання звітів про активність веб-сайту та надання нам інших послуг, пов’язаних із активністю веб-сайту та використанням Інтернету. IP-адреса, надана Google (Universal) Analytics у вашому браузері, не буде об’єднана з іншими даними, наданими Google.
Ви можете запобігти збереженню файлів cookie, встановивши відповідним чином програмне забезпечення браузера. Проте, майте на увазі, що якщо ви це зробите, ви не зможете скористатися всіма функціями цього веб-сайту. Крім того, ви можете запобігти збору Google даних, створених файлом cookie, і пов'язаних з використанням веб-сайту (включаючи ваш IP-адресу), а також обробкою цих даних Google, завантаживши плагін веб-переглядача, доступний за наступним посиланням та встановіть:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Як альтернативу плагіну для браузера або в браузерах на мобільних пристроях, натисніть на таке посилання, щоб встановити файл cookie для відмови, який не дозволить Google Analytics збирати дані на цьому веб-сайті в майбутньому (цей файл cookie для відмови працює лише у цьому веб-переглядачі та лише для цього домену. Якщо ви видалите файли cookie в цьому веб-переглядачі, потрібно ще раз натиснути це посилання): Деактивувати Google Analytics
Додаткову інформацію про Google (Universal) Analytics можна знайти тут: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Наскільки законодавчо вимагається, ми маємо Вашу згоду на обробку Ваших даних, описану вище, відповідно до пункту 6 статті X. DSGVO наздогнав. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час з наступним ефектом. Щоб здійснити відкликання, будь ласка, дотримуйтесь вищезазначеної можливості зробити заперечення.

15) Ретаргетинг / ремаркетинг / реферальна реклама
Ремаркетинг Google Ads
Наш веб-сайт використовує функції ремаркетингу Google Ads, ми рекламуємо цей веб-сайт в результатах пошуку Google та на сторонніх веб-сайтах. Постачальник - Google Ireland Limited, Гордон Хаус, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія (далі - Google). З цією метою Google встановлює файл cookie у веб-переглядачі вашого кінцевого пристрою, який автоматично дозволяє рекламу на основі інтересів, використовуючи псевдонімний ідентифікатор файлу cookie та на основі відвідуваних вами сторінок. Обробка базується на нашому законному інтересі до оптимального маркетингу нашого веб-сайту відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR.
Будь-яка подальша обробка даних відбуватиметься лише в тому випадку, якщо ви домовились з Google про те, що історія веб-переглядачів Інтернету та додатків буде пов’язана з вашим обліковим записом Google, і що інформація з вашого облікового запису Google буде використовуватися для персоналізації реклами, розміщеної в Інтернеті. розглянути. Якщо ви ввійшли в Google у цьому випадку під час відвідування нашого веб-сайту, Google використовує ваші дані разом із даними Google Analytics для створення та визначення списків цільових груп для ремаркетингу на різних пристроях. Для цього Google тимчасово пов'язує ваші особисті дані з даними Google Analytics, щоб сформувати цільові групи. У рамках використання ремаркетингу Google Ads, особисті дані також можуть передаватися на сервери Google LLC. приїжджають у США.
Ви можете назавжди вимкнути налаштування файлів cookie для рекламних вимог, завантаживши та встановивши плагін браузера, доступний за наступним посиланням: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Крім того, ви можете дізнатися про налаштування файлів cookie від Альянсу цифрової реклами на веб-сайті www.aboutads.info та зробити налаштування для цього. Нарешті, ви можете встановити веб-переглядач так, щоб вас повідомляли про налаштування файлів cookie та вирішували індивідуально, чи приймати їх чи виключати прийняття файлів cookie для певних випадків або взагалі. Якщо файли cookie не приймаються, функціональність нашого веб-сайту може бути обмежена.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Додаткову інформацію та положення щодо захисту даних щодо реклами та Google можна переглянути тут:
https://www.google.com/policies/technologies/ads/
Наскільки законодавчо вимагається, ми маємо Вашу згоду на обробку Ваших даних, описану вище, відповідно до пункту 6 статті X. DSGVO наздогнав. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час з наступним ефектом. Щоб здійснити відкликання, будь ласка, дотримуйтесь вищезазначеної можливості зробити заперечення.

16) Інструменти та Різне
16.1 Інструмент згоди cookie на основі технології Usercentrics
Цей веб-сайт використовує інструмент згоди на використання файлів cookie з технологією від Usercentrics GmbH, Rosental 4, 80331 Мюнхен (далі "Usercentrics") для отримання ефективної згоди користувача на файли cookie, на які потрібна згода та програми на основі файлів cookie.
Інтегруючи відповідний код JavaScript, користувачеві відображається банер під час виклику сторінки, в якому можна вказати галочки для певних файлів cookie та / або програм на основі файлів cookie. Інструмент блокує налаштування всіх файлів cookie, які вимагають згоди, поки відповідний користувач не надає відповідну згоду. Це гарантує, що такі файли cookie розміщуються на кінцевому пристрої користувача лише тоді, коли він дав згоду.
Таким чином, інструмент згоди на cookie може чітко призначати перегляди сторінок окремим користувачам та індивідуально записувати, записувати та зберігати налаштування згоди, зроблені користувачем протягом тривалості сеансу, коли веб-сайт викликається інструментом згоди файлів cookie, певною інформацією про користувача (включаючи IP-адресу) збирається, передається на сервер Usercentrics і зберігається там.
Ця обробка даних відбувається відповідно до пункту 6 статті 1. f GDPR, що ґрунтується на нашому законному інтересі до юридично сумісного, специфічного для користувача та зручного управління згодою на файли cookie, а отже, і на юридично сумісному дизайні нашого веб-сайту.
Ще одна юридична основа для описаних даних - це пункт 6 статті 1, освітлений. c GDPR. Як відповідальна особа, ми покладаємось на юридичне зобов’язання зробити використання технічно непотрібних файлів cookie залежними від відповідної згоди користувача.
Ми уклали договір на обробку замовлень з Usercentrics, за допомогою якого ми зобов’язуємо Usercentrics захищати дані відвідувачів нашого веб-сайту та не передавати їх третім сторонам.
Додаткову інформацію про використання даних Usercentrics можна знайти в декларації про захист даних Usercentrics за адресою https://usercentrics.com/privacy-policy/
16.2 - шрифти Adobe (Typekit)
Для рівномірного відображення шрифтів на цій сторінці використовуються так звані веб-шрифти, надані Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, Сан-Хосе, Каліфорнія 95110-2704, США ("Adobe"). Під час відвідування сторінки ваш веб-переглядач завантажує необхідні веб-шрифти в кеш браузера, щоб правильно відображати тексти та шрифти.
Для цього браузер, який ви використовуєте, повинен підключитися до серверів Adobe. Це також може призвести до передачі персональних даних на сервери Adobe в США. Таким чином Adobe отримує знання про те, що доступ до нашого веб-сайту здійснюється через вашу IP-адресу. Шрифти Adobe використовуються в інтересах рівномірної та привабливої ​​презентації наших онлайн-пропозицій. Це представляє законний інтерес у розумінні пункту 6 статті 1 статті XNUMX. f GDPR. Якщо ваш браузер не підтримує веб-шрифти, ваш комп'ютер буде використовувати стандартний шрифт.
У разі передачі персональних даних компанії Adobe, що базується в США, Adobe сертифікувала себе на американсько-європейську конвенцію про захист даних "Щит конфіденційності", яка гарантує дотримання рівня захисту даних, що застосовується в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Додаткову інформацію про шрифти Adobe можна знайти на https://fonts.adobe.com/ та в декларації про захист даних Adobe: https://www.adobe.com/de/privacy.html
- веб-шрифти Google
Цей сайт використовує так звані веб-шрифти, надані Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія ("Google") для послідовного представлення шрифтів. Коли ви звертаєтеся до сторінки, ваш браузер завантажує необхідні веб-шрифти в кеш браузера для коректного відображення текстів і шрифтів.
Для цього використовуваний браузер повинен підключатися до серверів Google. Це також може включати передачу персональних даних на сервери компанії Google LLC. приїхали в США. Таким чином, Google усвідомлює, що доступ до нашого веб-сайту здійснюється через вашу IP-адресу. Використання веб-шрифтів Google в інтересах послідовної та привабливої ​​презентації наших онлайн-служб. Це представляє законний інтерес у значенні п. 6, розділ 1 lit. Якщо ваш браузер не підтримує веб-шрифти, комп'ютер буде використовувати стандартний шрифт.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Більш детальну інформацію про веб-шрифти Google можна знайти на веб-сторінці https://developers.google.com/fonts/faq та в Політиці конфіденційності Google: https://www.google.com/policies/privacy/
16.3 Відгуки клієнтів Google (раніше програма довірених магазинів Google)
Ми працюємо з Google як частина програми "Відгуки клієнтів Google". Постачальник - Google Ireland Limited, Гордон Хаус, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія (далі - Google). Ця програма дає нам можливість отримувати відгуки клієнтів від користувачів нашого веб-сайту. Здійснивши покупку на нашому веб-сайті, ви запитаєте, чи хочете ви взяти участь в опитуванні електронної пошти від Google. Якщо ви даєте згоду відповідно до пункту 6 статті 1 літ. a GDPR, ми передаємо вашу електронну адресу в Google. Ви отримаєте електронний лист від Відгуків клієнтів Google з проханням оцінити покупку на нашому веб-сайті. Отриманий вами рейтинг буде поєднуватися з іншими рейтингами та відображатиметься в логотипі відгуків клієнтів Google та на інформаційній панелі Merchant Center. Ваш рейтинг також використовуватиметься для рейтингів продавців Google. В рамках використання відгуків клієнтів Google, особисті дані також можуть передаватися на сервери Google LLC. приїжджають у США.
Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, надіславши повідомлення особі, відповідальній за обробку даних, або в Google.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Додаткову інформацію про захист даних Google можна отримати у зв’язку з програмою «Відгуки клієнтів Google» за посиланням: https://support.google.com/merchants/answer/7188525?hl=de
Докладнішу інформацію про захист даних з рейтингів продавця Google можна прочитати за цим посиланням: https://support.google.com/google-ads/answer/2375474
16.4 Заявки на рекламу вакансій електронною поштою
Зараз на нашому веб-сайті ми розміщуємо вакансії в окремому розділі, до якого зацікавлені сторони можуть звернутися електронною поштою на вказану контактну адресу.
Для того, щоб бути прийнятим до процедури подання заявок, заявники повинні надати нам усі особисті дані, необхідні для обґрунтованої та проінформованої оцінки та відбору разом із заявою електронною поштою.
Необхідна інформація включає загальну інформацію про особу (ім'я, адресу, телефонні або електронні варіанти контактів), а також конкретні докази кваліфікації, необхідної для роботи. У разі необхідності також необхідна інформація, пов’язана зі здоров’ям, яка в інтересах соціального захисту повинна бути приділена особливою увагою заявником з точки зору трудового та соціального законодавства.
У відповідній об'яві про роботу показано, які компоненти повинна містити заявка в окремих випадках, щоб їх розглянути та в якій формі ці компоненти надсилатимуться електронною поштою.
Після отримання заявки, надісланої з використанням вказаної контактної адреси електронної пошти, ми збережемо дані заявника та оцінимо їх виключно з метою обробки заявки. Для будь-яких запитів, що виникають у процесі обробки, ми використовуємо або електронну адресу, надану заявником із заявою, або вказаний номер телефону.
Правовою основою цієї обробки, включаючи звернення для запитів, є, в основному, пункт 6 статті 1. b GDPR спільно з розділом 26 (1) BDSG, в сенсі якого процес подання заявки вважається ініціатором трудового договору.
Якщо спеціальні категорії персональних даних у значенні статті 9, пункт 1 GDPR (наприклад, дані про стан здоров’я, такі як інформація про кваліфікацію інваліда з важкими втратами), запитуються від заявників, обробка відбувається відповідно до пункту 9 статті 2. б. GDPR, щоб ми могли реалізовувати права, що випливають із трудового законодавства та закону соціального забезпечення та соціального захисту, та виконувати свої зобов’язання з цього приводу.
Кумулятивно чи альтернативно, обробка спеціальних категорій даних також може ґрунтуватися на підставі пункту 9 статті 1. h GDPR, якщо вони використовуються в цілях профілактики охорони здоров’я або професійної медицини, для оцінки працездатності заявника, для медичної діагностики, догляду або лікування в галузі охорони здоров'я або соціального життя або для управління системами та послугами в галузі охорони здоров'я або соціальної сфери він слід.
Якщо під час описаної вище оцінки заявник не буде обраний або якщо заявник передчасно відкликає свою заявку, його дані, передані електронною поштою, та вся електронна кореспонденція, включаючи оригінальний електронний лист заявки, будуть видалені після відповідного повідомлення не пізніше ніж через 6 місяців. Цей термін ґрунтується на нашому законному інтересі відповідати на будь-які подальші запитання до заявки та, якщо необхідно, мати змогу виконати наші зобов’язання щодо надання доказів із регламенту щодо рівного ставлення до заявників.
У разі успішної заявки надані дані будуть оброблятися на підставі пункту 6 статті 1. b GDPR спільно з розділом 26 (1) BDSG для здійснення трудових відносин.
16.5 - Карти Google
На нашому сайті ми використовуємо Google Maps (API) від Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Дублін, D04 E5W5, Ірландія ("Google"). Карти Google - це веб-служба для відображення інтерактивних (наземних) карт для візуального відображення географічної інформації. Користуючись цією послугою, вам буде показано місце розташування готелю та полегшить ваше приїзд.
Як тільки ви відвідаєте ті підсторінки, на яких інтегрована карта Карт Google, інформація про ваше використання нашого веб-сайту (наприклад, ваш IP-адреса) буде передана до серверів Google і збережена ними, і в цьому випадку вона також може бути надіслана на сервери ТОВ "Google". приїхали в США. Це робиться незалежно від того, чи надає Google обліковий запис користувача, до якого ви ввійшли, або існує обліковий запис користувача. Коли ви ввійшли до Google, ваші дані буде призначено безпосередньо до вашого облікового запису. Якщо ви не бажаєте бути пов'язаними з вашим профілем у Google, ви повинні вийти з системи, перш ніж активувати цю кнопку. Google зберігає ваші дані (навіть для користувачів, які не ввійшли в систему) як профілі використання та оцінює їх. Збір, зберігання та оцінка здійснюються відповідно до п. 6, пункт 1, літ. f DSGVO базується на законних інтересах Google у відображенні персоналізованої реклами, дослідження ринку та / або потреб розробки веб-сайтів Google. Ви маєте право заперечувати створення цих профілів користувачів, і ви повинні зв'язатися з Google, щоб їх використовувати.
У разі передачі персональних даних компанії Google. Компанія Google LLC розташована в США. сертифікована для нас Європейської конвенції про захист даних "Privacy Shield", яка забезпечує дотримання чинного стандарту захисту даних в ЄС. Поточний сертифікат можна переглянути тут: https://www.privacyshield.gov/list
Wenn Sie mit der künftigen Übermittlung Ihrer Daten Google im Rahmen der Nutzung from Google Maps, щоб переглянути цей документ, щоб отримати доступ до веб-сторінок Google Desktop, щоб отримати доступ до Google Maps, щоб отримати доступ до JavaScript в браузері Ihrem ausschalten. Карти Google не підлягають пошкодженню, тому що це може призвести до втрати доступу до Інтернету.
Умови використання Google можна переглянути на веб-сторінці https://www.google.com/intl/en/policies/terms/regional.html, а додаткові умови служби Карт Google можна знайти на веб-сторінці https://www.google.com/intl /de_US/help/terms_maps.html
Докладніше про конфіденційність, пов'язану з використанням Карт Google, перейдіть до Політики конфіденційності Google: https://www.google.com/intl/uk/policies/privacy/
Наскільки законодавчо вимагається, ми маємо Вашу згоду на обробку Ваших даних, описану вище, відповідно до пункту 6 статті X. DSGVO наздогнав. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час з наступним ефектом. Щоб здійснити відкликання, будь ласка, дотримуйтесь вищезазначеної можливості зробити заперечення.

17) права відповідної особи
17.1 Чинне законодавство про захист даних надає вам всебічні права на захист даних (права на інформацію та втручання) особі, відповідальній за обробку ваших персональних даних, про яку ми повідомляємо вас нижче:
- Право на інформацію згідно зі статтею 15 GDPR: Зокрема, ви маєте право на інформацію про ваші персональні дані, що обробляються нами, цілі обробки, категорії оброблюваних персональних даних, одержувачів або категорій одержувачів, яким ваші дані були або будуть розкриті. запланований термін зберігання або критерії визначення періоду зберігання, наявність права на виправлення, видалення, обмеження обробки, заперечення проти обробки, скаргу до наглядового органу, походження ваших даних, якщо ми не збирали їх у вас, наявність автоматизованого прийняття рішень, включаючи профілювання та, за необхідності, змістовну інформацію про логіку, про яку йдеться, та сферу, яка впливає на вас, і передбачувані наслідки такої обробки, а також ваше право бути інформованим про гарантії відповідно до статті 46 GDPR, коли ваші дані будуть передані Треті країни існують;
- право на виправлення відповідно до статті 16 GDPR: Ви маєте право на негайне виправлення невірних даних, що стосуються вас, та / або заповнення ваших неповних даних, що зберігаються нами;
- Право на видалення згідно зі статтею 17 GDPR: Ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних, якщо дотримуються вимоги пункту 17 статті 1 GDPR. Однак це право не існує, зокрема, якщо обробка необхідна для здійснення права на свободу вираження поглядів та інформації, виконання юридичного зобов’язання з міркувань, що становлять суспільний інтерес, або заявляти, здійснювати чи захищати юридичні вимоги;
- Право на обмеження обробки відповідно до статті 18 GDPR: Ви маєте право вимагати обмеження обробки ваших персональних даних до тих пір, поки перевіряється правильність ваших даних, які ви оспорювали, якщо ви відмовитесь видаляти свої дані через неприпустиму обробку даних та замість цього вимагати обмеження на обробку ваших даних, якщо вам потрібні ваші дані для встановлення, здійснення чи захисту юридичних вимог, після того, як ми більше не потребуватимемо цих даних після досягнення мети або якщо ви заперечили проти причин вашої конкретної ситуації, доки не буде точно відомо, чи є наші переважають законні причини;
- Право на інформацію згідно зі статтею 19 GDPR: Якщо ви заявили про право на виправлення, видалення чи обмеження обробки щодо відповідальної особи, він зобов'язаний здійснити це виправлення або видалення даних усім одержувачам, яким були оприлюднені ваші особисті дані. або обмежити обробку, якщо це не виявиться неможливим або не передбачає непропорційних зусиль. Ви маєте право отримувати інформацію про цих одержувачів.
- Право на переносимість даних згідно зі статтею 20 GDPR: Ви маєте право отримувати ваші персональні дані, які ви нам надали, у структурованому, загальному та машиночитаному форматі або вимагати передачі іншій відповідальній особі, наскільки це технічно можливо. ;
- Право відкликати згоду, надану відповідно до пункту 7 статті 3 GDPR: Ви маєте право відкликати свою згоду на обробку даних у будь-який час з наступним ефектом. У разі відкликання ми негайно видалимо відповідні дані, якщо подальша обробка не може ґрунтуватися на законній основі для обробки без згоди. Відкликання згоди не впливає на законність обробки на основі згоди до її відкликання;
- Право подавати скаргу відповідно до статті 77 GDPR: Якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних порушує GDPR, ви маєте право подати скаргу до контролюючого органу, зокрема, не зачіпаючи жодного іншого адміністративного чи судового засобу захисту держава-член, де ви знаходитесь, ваше місце роботи або місце передбачуваного порушення.
17.2 ПРАВО НА ОБ'ЄКТ
ЯКЩО МИ В Процентного ДОВКІЛЛЯ ваших особистих даних завдяки нашому перевизначення ІНТЕРЕСІВ У ПРОЦЕСІ, ВИ МОЖЕ В БУДЬ-ЯКОМУ ТЕРМІН, НА ПІДСТАВІ виникає через ЇХ СИТУАЦІЙ показати ПРОТИ ПЕРЕРОБКУ КОНФЛІКТУ з ефектом ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО оскарженню.
ЗРОБІТЬ право користування, ми зупиняємо обробки даних DATA. Оздоблювального залишається, але ми захищений При ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ ЗАХИСТУ ПРИЧИНИ ДОСТОЙНИХ обробки може довести їх інтереси, основні права і свободи зважування або якщо обробка органів, фізичні вправи або ОБОРОНИ правових домагань ПОРЦІЙ.
Ваші особисті дані, оброблювані США ПРЯМОГО MAIL ПРАЦЮВАТИ МОЖЕ В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС ВІД ОПОЗИЦІЇ До ПЕРЕРОБКИ суб'єкта персональних даних Закінчено ДЛЯ ЦІЛЕЙ Протест РЕКЛАМИ. ВИ МОЖЕТЕ ОПОЗИЦІЯ, як описано вище НАВЧАНЬ.
ЗРОБІТЬ право користування, ми зупиняємо обробки даних DATA DIRECT РЕКЛАМНИХ ​​ЦІЛЯХ.

18) Тривалість зберігання персональних даних
Тривалість зберігання персональних даних ґрунтується на відповідній правовій базі, меті обробки та - якщо це доречно - додатково на основі відповідного юридичного періоду зберігання (наприклад, комерційного та податкового періодів).
При обробці персональних даних на підставі явної згоди згідно зі статтею 6, п. DSGVO, ці дані зберігаються до тих пір, поки особа не відкликає свою згоду.
Певні періоди зберігання даних, які в контексті юридичних або подібних зобов'язань базуються на статті 6, пункт 1 lit. b DSGVO обробляються, ці дані звичайно видаляються після закінчення періодів зберігання, якщо вони більше не потрібні для виконання контракту або для ініціювання контракту та / або якщо немає законного інтересу до повторного зберігання з нашої сторони.
При обробці персональних даних на підставі ст. до DSGVO ці дані зберігатимуться доти, доки відповідна особа не здійснить своє право на заперечення згідно зі статтею 6, пункт 1 DSGVO, якщо ми не можемо довести переконливі законні підстави для обробки, які переважають інтереси, права і свободи відповідної особи, або обробка подає твердження, здійснення або захист юридичних претензій.
При обробці персональних даних з метою прямої реклами на підставі ст. f DSGVO ці дані зберігатимуться до тих пір, поки відповідна особа не здійснить своє право на заперечення відповідно до пункту 6 1 DSGVO.
Якщо інша інформація в цій Декларації про конкретні обробні ситуації не передбачає інше, збережені персональні дані будуть видалені, якщо вони більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані або оброблені іншим чином.